2016-12-23 A plecat la Domnul – sora Lenuta Raianu

Marturia fratelui Stefan Critu despre sora Lenuta Raianu:

Prin harul Domnului Isus, sora LENUTA RAIANU l-a cunoscut personal pe Domnul din tinerete, inainte de casatorie, casatorindu-se apoi cu tanarul credincios fr. Tit Raianu. A avut parinti credinciosi care au invatat-o temerea de Domnul si trairea in ascultare de EL.

Sora Lenuta este una dintre persoanele care a prins generatia de frati de la inceputul secolului trecut si care a beneficiat de lucrarea pe care au facut-o acesti frati prin vestirea Cuvantului lui Dumnezeu, un cuvant de incurajare, mangaiere, indreptare, zidire si chemare.

Am cunoscut-o ca o persoana care nu lipsea niciodata de la adunare, venind cu regularitate impreuna cu toata familia, iubea Cuvantul Domnului si-l primea cu bucurie. A avut si greutati pe calea Domnului, pentru ca a fost profesoara si lucra in invatamant, intr-un regim care se impotrivea convingerilor religioase. A trait in relatii frumoase, placute cu cei credinciosi, intr-o atmosfera a cantarii, avand in vederea ca fratelui Tit ii placea foarte mult sa cante. Avea o oarecare seriozitate si fermitate care caracterizeaza profesorii de matematica, iar prin specialitatea pe care a avut o a putut sa fie de ajutor si altora. Acum a plecat la Domnul in odihna vesnica, „in bratele lui ISUS”.

Inregistrarea AUDIO de la inmormantare

Acest articol a fost publicat în A plecat la Domnul. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s